30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA Nazovite nas: 051 770 733
Možete i poslati direktan e-mail na adresu [email protected]
30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA

Dostava i plaćanje

Nakon primitka vaše narudžbe, isporuka najčešće kreće u roku od 3-7 dana. Rok isporuke u Hrvatskoji je max. od 5 - 30 dana.

Dostupni proizvodi nalaze se na našim skladištima.

No, nažalost, može se dogoditi da proizvodi označeni kao dostupni ne mogu biti isporučeni iz nekoliko razloga:  

 • Zaliha je rasprodana prije ažuriranja dostupnosti proizvoda
 • Zbog nedostatne količine proizvoda na skladištu

U potvrdi narudžbe bit će navedeno očekivano vrijeme isporuke koje se temelji na dosadašnjem iskustvu s proizvođačima. Ako je naručeno više proizvoda s različitim rokom isporuke, bit će isporučeni istovremeno. Djelomična isporuka narudžbe je moguća na zahtjev.

 Način plaćanja

Mogućnosti plaćanja  

 1. PayPal 
  Ako se odlučite za korištenje ovog internetskog servisa za plaćanje, vaša narudžba bit će preusmjerena na internetsku stranicu PayPal-a. Preduvjet za ovaj način plaćanja je da imate valjan PayPal korisnički račun. Za više informacija o ovoj usluzi posjetite stranicu www.paypal.com. Prednost ovog načina plaćanja je zaštita kupaca koju PayPal nudi svojim korisnicima. 
   
 2. Pouzeće
  Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu. Naknada za plaćanje pouzećem iznosi 0 kn.  
   
 3. Kreditne kartice 
  Plaćanje je moguće kreditnim karticama MasterCard ili VISA. Nakon narudžbe potrebno je navesti podatke kreditne kartice. Uplatu obrađuje austrijski pružatelj platnih usluga Hobex AG. Mi nemamo uvid u broj Vaše kreditne kartice niti će podaci o Vašoj kreditnoj kartici biti pohranjeni.