Komplet umjetnih magnetskih trepavica 8 komada

Komplet umjetnih magnetskih trepavica 8 komada

30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA Nazovite nas: 051 770 733
Možete i poslati direktan e-mail na adresu info@volino.hr
30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA

Komplet umjetnih magnetskih trepavica 8 komada

Normalna cijena 151,07 kn Posebna cijena 113,28 kn
Dostupnost: Nedostupno
Rok isporuke
5-20 dana
SKU
MX-5902802910769

S umjetnim magnetskim trepavicama oči će izgledati nevjerojatno zavodljivo i prirodno. Savršeno se uklapaju u prirodne trepavice i daju izgled kojem nitko ne može odoljeti.

PRIRODNI IZGLED - trepavice su izrađene od visokokvalitetnih sintetičkih čekinja. One dodaju volumen prirodnim trepavicama i čine ih nevjerojatno dubokim. Ne uništavaju prirodne trepavice. Koriste se bez ljepila, što bi uništilo prirodne trepavice. Lažne trepavice su pričvršćene magnetima i ne lijepe se za prirodne trepavice.
BRZA UGRADNJA - dovoljna su dva jednostavna koraka i vaše će trepavice izgledati nakon posjeta profesionalnom kozmetičkom salonu. Samo postavite trake lažnih trepavica na magnetske pincete uključene u komplet i nanesite ih na prirodne trepavice. Za nanošenje vam nije potrebno ljepilo niti posebne kozmetičke vještine. Također ih možete skratiti i prilagoditi duljinu.
VIŠE KORIŠTENJA - Nakon uporabe, lagano odvojite lažne magnete za trepavice i ponovno ih upotrijebite. Trepavice su spremljene u elegantnom etuiju kako bi uvijek bile na svom mjestu. Dolazi s ogledalom koje se također može koristiti za nanošenje trepavica, npr. na putu. Futrola ima kompaktnu veličinu, pa se lako uklapa u žensku torbu.
UKLJUČENA ĆETKICA - lako možete odvojiti trepavice i tako se pobrinuti za svakodnevnu njegu.

SPECIFIKACIJA

  • Vrsta: sintetička
  • Zakrivljenost trepavica: C zakrivljenost
  • Boja trepavica: crna
  • Dužina trepavica: od 7 do 13 mm
  • Dužina trake: 3cm
  • Dužina pincete: 11 cm
  • Dužina četkice: 10 cm

UKLJUČENO: 8 traka za trepavice, pinceta, četkica, ogledalo