Mini bicikl za vježbanje Rotor

Mini bicikl za vježbanje Rotor

30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA Nazovite nas: 051 770 733
Možete i poslati direktan e-mail na adresu info@volino.hr
30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA

Mini bicikl za vježbanje Rotor

Normalna cijena 534,09 kn Posebna cijena 391,14 kn
Dostupnost: Dostupno
Rok isporuke
5-20 dni
SKU
MX-5900779935372

Mini bicikl za vježbanje mali je, vrlo jednostavan uređaj dizajniran za vježbe gornjeg i donjeg dijela tijela. Omogućuje pedaliranje i nogama i rukama, što uzrokuje da pokret utječe na ramena, ruke, gornji dio leđa i noge. Savršeno za ljude koji vode sjedeći način života i za starije osobe s ograničenom pokretljivošću. Bicikl je savršen i za trudnice, posebno posljednjih mjeseci. Zbog svoje funkcionalnosti mogu ga koristiti i osobe u invalidskim kolicima. Bicikl je malen i jednostavan za spremanje.

LCD RAČUNALO - bicikl je opremljen računarom koji mjeri potrebne informacije, tj. Ukupno vrijeme treninga, ukupno pređeno udaljenost, ukupno vrijeme pokreta tijekom treninga, ukupno vrijeme kretanja između svih sesija (vrijednost se resetira nakon zamjene baterije) i broj sagorjelih kalorija. Brojač omogućuje potpunu kontrolu tijekom treninga, kao i praćenje napretka od treninga do treninga.
MNOGO KORISTI - korištenje bicikla donosi mnoge prednosti. Sprječava atrofiju mišića, poboljšava učinkovitost krvnog i dišnog sustava, podržava opskrbu krvlju ekstremiteta unutar arterijske, venske i limfne cirkulacije. Također pomaže u smanjenju grčeva, podupire kardiovaskularni sustav i smanjuje rizik od ozljeda te pomaže u borbi s viškom kilograma.
SKLOPIVO - bicikl je sklopiv, možete ga saviti i odvrnuti u 2 koraka. Samo povucite prsten na nozi da pričvrstite okvire, a zatim uklonite noge dok ne kliknu. Zahvaljujući funkciji slaganja zauzima još manje prostora; možete ga pohraniti gotovo bilo gdje, na primjer, lako se može ugraditi u ormar.
SIGURNA UPOTREBA - bicikl ima protivklizne jastučiće koji pružaju izvrsno prianjanje. Neće se kretati tijekom vježbanja, čak ni na skliskim daskama ili stolu. Uz to, obje papučice imaju i neklizajuću strukturu koja osigurava udobnu upotrebu.

SPECIFIKACIJA

  • Napajanje: 1x LR 44 (uključeno)
  • Rotacija: dvosmjerna
  • Postavka otpora: priručnik
  • Otpor: magnetski
  • Maksimalna težina korisnika: 100 kg
  • Dimenzije (dužina / širina / visina): 32,5 x 40 x 16 cm
  • Težina: 2,4kg