Mini bicikl za vježbanje 2in1

Mini bicikl za vježbanje 2in1

30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA Nazovite nas: 051 770 733
Možete i poslati direktan e-mail na adresu info@volino.hr
30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA

Mini bicikl za vježbanje 2in1

Normalna cijena 677,03 kn Posebna cijena 496,47 kn
Dostupnost: Dostupno
Rok isporuke
5-20 dana
SKU
MX-5900779935365

2in1 mini bicikl za vježbanje mali je, vrlo jednostavan uređaj dizajniran za vježbe gornjeg i donjeg dijela tijela. Omogućuje pedaliranje i nogama i rukama, što uzrokuje da pokret utječe na ramena, ruke, gornji dio leđa i noge. Savršeno za ljude koji vode sjedeći način života i za starije osobe s ograničenom pokretljivošću. Bicikl je savršen i za trudnice, posebno posljednjih mjeseci. Zbog svoje funkcionalnosti mogu ga koristiti i osobe u invalidskim kolicima. Bicikl je malen i jednostavan za spremanje.

LCD RAČUNALO - bicikl je opremljen računarom koji mjeri potrebne informacije, tj. Ukupno vrijeme treninga, ukupno pređeno udaljenost, ukupno vrijeme pokreta tijekom treninga, ukupno vrijeme kretanja između svih sesija (vrijednost se resetira nakon zamjene baterije) i broj sagorjelih kalorija. Brojač omogućuje potpunu kontrolu tijekom treninga, kao i praćenje napretka od treninga do treninga.
MNOGO KORISTI - korištenje bicikla donosi mnoge prednosti. Sprječava atrofiju mišića, poboljšava učinkovitost krvnog i dišnog sustava, podržava opskrbu krvlju ekstremiteta unutar arterijske, venske i limfne cirkulacije. Također pomaže u smanjenju grčeva, podupire kardiovaskularni sustav i smanjuje rizik od ozljeda te pomaže u borbi s viškom kilograma.
SIGURNA UPOTREBA - bicikl ima protivklizne jastučiće koji pružaju izvrsno prianjanje. Neće se kretati tijekom vježbanja, čak ni na skliskim daskama ili stolu. Uz to, obje papučice imaju i neklizajuću strukturu koja osigurava udobnu upotrebu.

SPECIFIKACIJA

  • Napajanje: 1x AAA (uključeno)
  • Rotacija: dvosmjerna
  • Postavka otpora: priručnik
  • Maksimalna težina korisnika: 100kg
  • Dimenzije (dužina / širina / visina): 35 x 41 x 30 cm
  • Težina: 3,5kg