30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA Nazovite nas: 051 770 733
Možete i poslati direktan e-mail na adresu [email protected]
30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA

O nama

Dobrodošli u Volino - internetsku trgovinu koja nudi bogat izbor modernih svjetiljki i rasvjetnih tijela. Ovdje možete pronaći sve što vam treba po pitanju osvjetljenja i rasvjetnih tijela. Gradite iznova, renovirate ili samo želite promjenu? Na pravom ste mjestu. Odgovarajućim osvjetljenjem unaprjeđujete kvalitetu života – kvalitetnim rasvjetnim tijelima doprinosite blagostanju vašeg doma zahvaljujući modernim žaruljama koje štede energiju i novac. Osvjetljenje prvenstveno stvara ugođaj, bilo za opuštanje ili rad. Odgovarajuća svjetiljka ili rasvjetno tijelo ističu ljepotu vašeg životnog prostora, štite vaše oči od brzog umaranja i povećavaju ugodnost življenja. Osmislite svoj životni prostor uz pomoć kreativnih i energetski učinkovitih rješenja našeg svijeta rasvjete.

Više od 20.000 prekrasnih svjetiljki i rasvjetnih tijela online

Više od 20 000 artikala, 20-tinjak vrlo motiviranih i sposobnih zaposlenika, 3000 četvornih metara uredskog i skladišnog prostora, 10 godina iskustva u prodaju svjetiljki i rasvjetnih tijela – ove brojke govore o uspješnosti trgovine Volino, vodeće europske online trgovine u području rasvjete.  

 Zadovoljstvo kupca kao glavno načelo

"Želimo ponuditi svojim kupcima raznovrstan, moderan i jedinstven asortiman. No, ne ponosimo se samo svojim asortimanom već i jedinstvenom uslugom koja je u potpunosti usmjerena na potrebe kupaca.“ Volino ima tim stručnjaka koji savjetuje kupce putem telefona. Oni imaju rješenje za sve vaše probleme bilo da se radi o žaruljama ili kompletnom osvjetljenju vašeg novog doma.

Kao najposjećenija online trgovina za rasvjetna tijela, Volino je tržišni lider i jedna od vodećih tvrtki u industriji rasvjete. Proizvodi su dostupni diljem Europe na stranicama volino.si, volino.hr, volino.it, itd.

Volino broji gotovo 50.000 zadovoljnih kupaca, te je prvi izbor kad je u pitanju rasvjeta. Njihovo povjerenje naša je najveća nagrada. Već dugi niz godina Volino je poznat po izvrsnom i visoko kvalificiranom timu za podršku korisnicima, koji se konstantno usavršava.

No, Volino nije samo prvi izbor kupaca već i zaposlenika. Tvrtka je svjesna da na uspješnost utječu brojni čimbenici kao što su kvaliteta proizvoda, napredni sustavi upravljanja,  optimalne strategije i poslovni procesi usmjereni određenom cilju, te izvrsna oprema kojom tvrtka raspolaže, no najveći faktor uspjeha čine zaposlenici. Ovi izvanredni ljudi su najvećim dijelom doprinijeli plasmanu tvrtke.  

 

Suradnja s izvrsnim timom, ravna hijerarhija u svakodnevnom radu, te poticanje osobnog razvoja uvjeti su kojima se mogu veseliti novi zaposlenici.  

Proteklih godina je godišnja stopa rasta znala iznositi i do 200% što ukazuje da Volino ne oduševljava samo svoje kupce već i svoje zaposlenike. Volino se ponosi svojom radnom snagom, baš kao što se i oni ponose tvrtkom u kojoj rade.


Volino