Ovlaživač zraka sa ionizatorom 4,5L Aroma 9298

Ovlaživač zraka sa ionizatorom 4,5L Aroma 9298

30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA Nazovite nas: 051 770 733
Možete i poslati direktan e-mail na adresu info@volino.hr
30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA

Ovlaživač zraka sa ionizatorom 4,5L Aroma 9298

Normalna cijena 104,03 EUR 785,43 HKR Posebna cijena 62,41 EUR 471,20 HKR
Dostupnost: Nedostupno
Rok isporuke
5-20 dana
SKU
MX-5902802913951
Tečaj: 1 € = 7,55000 HKR

Digitalni ultrazvučni ovlaživač sa aromaterapijom pomoći će vam da uklonite problem suhog zraka u vašem domu ili uredu. Premalo vlažnog zraka manje od 30% dovodi do brže dehidracije sluznice, kožnih problema, alergija i respiratornih problema. Vlažnost u zatvorenom prostoru može se smanjiti u jesen i zimi, s punim vremenom grijanja i visokim temperaturama ljeti. Problem sa suhim zrakom savršeno se rješava digitalno kontroliranim ovlaživačem.
Ovaj uređaj stvara hladnu maglu koja povećava količinu vlage u sobi do 50 m2. Ionizacijski ovlaživač je također kompletan uređaj za borbu protiv štetnih pozitivnih iona koje stvara električna oprema. Ultrazvučni ovlaživač emitira signal frekvencijom od milijun puta u sekundi. Magla se miješa sa zrakom kako bi se postigla ujednačena vlaga.

AROMATERAPIJA
Aromatična ulja sadržana u kompletu stvaraju ne samo zdravu, već i ugodnu atmosferu. Stavite 1-2 kapi na spužvu i miris se širi maglom - nemojte sipati ulje direktno u vodu jer nije topljivo i postoji opasnost od oštećenja uređaja.

IONIZATOR
Uzrokuje smanjenje naših štetnih iona (pozitivnih iona) koji stvaraju negativne ione - svako zagađenje padne na zemlju, umjesto da uđe u naša pluća; zrak postaje lagan i svjež.

TIHO DJELOVANJE
Proizvodi najmanje moguće buke - njegov volumen je samo 35 dB, tako da nije stresan za članove kućanstva - posebno za djecu čiji je san često plitak, bit će prikladno. Ovlaživač ne ometa vaše dnevne aktivnosti ili vaš rad. Cijelu noć može glatko djelovati i ne ometati san, naprotiv - poboljšava njegovu kvalitetu i korisnik postaje opušteniji, magla vam omogućava da se opustite i umanjite nakupljeni stres tijekom dana.

PRIKAZ
Mogućnost digitalnog upravljanja ovlaživača funkcijom ionizacije povećava jednostavnost upotrebe. Uključen je i daljinski upravljač za daljinsko upravljanje ovlaživača.

TIMER
Ovlaživač ima tajmer s mogućnošću podešavanja sati od 1 do 12 sati.

VELIKI REZERVOAR
Ovlaživač s digitalnim upravljanjem ima veliki rezervoar od 4,5 litara i djeluje do 18 sati, tako da ga ne morate zamijeniti svaki put kad ga uključite u večernjim satima.