Podloga od pjene za trening MX Fit

Podloga od pjene za trening MX Fit

30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA Nazovite nas: 051 770 733
Možete i poslati direktan e-mail na adresu info@volino.hr
30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA

Podloga od pjene za trening MX Fit

Normalna cijena 240,67 kn Posebna cijena 188,01 kn
Dostupnost: Dostupno
Rok isporuke
5-20 dana
SKU
MX-5900779932241

Prostirka za vježbanje olakšat će vježbanje kod kuće, u teretani ili na otvorenom, jer je izuzetno lagana - teška je oko 850 g, a možete je ponijeti bilo gdje. Prostirka za vježbanje također je iznimno otporna na kidanje pa je možete koristiti bez brige o brzom uništavanju i trošenju.
Prostirku za vježbanje možete koristiti u ležećem ili klečećem položaju. Također se možete odmoriti, na primjer na laktovima, jer se pod pritiskom ne deformira.

GUSTI, VODOOTPORNI MATERIJAL
Podloga za vježbanje izrađena je od vodootporne pjene obložene pjenom od NBR -a debljine 1 cm, tako da tijelo nije izloženo nelagodi nastaloj korištenjem tankog tepiha tijekom uporabe. Takva debljina čini vježbe na njoj iznimno udobnima - čak i u položajima gdje se tjelesna težina prenosi na jednu točku. Osim toga, ima izolacijski učinak i štiti od hladnih podova.
RUČKA ZA NOSENJE
set uključuje elastične trake koje se nakon preklapanja mogu staviti na jastučić i ručku - ručku za nošenje, koja uvelike olakšava transport. Lako se može odnijeti u teretanu, na otvoreno ili drugdje.
NESKLIZAN MATERIJAL
Ima svojstva protiv klizanja s obje strane pa se ne klizi tijekom vježbanja. Možete vježbati na prostirci u različitim položajima bez rizika od klizanja i ozljeda. Fleksibilan je i brzo se vraća u izvorni oblik nakon uporabe.
SVEZNAČNA UPORABA
Dimenzije prostirke za fitness omogućuju vam udobno izvođenje gotovo svih vrsta gimnastičkih treninga. Možete ga koristiti tijekom vježbanja kod kuće, u teretani ili kao alternativu madracu u pokretu.

Tehnički podaci:

  • Crna boja
  • Materijal: NBR pjena
  • Mjere (duljina / širina / visina): 181 / 61,5 / 1 cm
  • Težina: 850 g
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!