Prostirka za vježbanje s vježbama MX Workout

Prostirka za vježbanje s vježbama MX Workout

30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA Nazovite nas: 051 770 733
Možete i poslati direktan e-mail na adresu info@volino.hr
30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA

Prostirka za vježbanje s vježbama MX Workout

Normalna cijena 240,67 kn Posebna cijena 180,49 kn
Dostupnost: Dostupno
Rok isporuke
5-20 dana
SKU
MX-5902802911452

Podloga za vježbanje olakšat će vježbanje kod kuće, u teretani ili na otvorenom jer sadrži vježbe s uputama za vježbu. Za svaki dio tijela na prostirci je napisano 28 različitih vježba. Ima svojstva protiv klizanja s obje strane pa se ne klizi tijekom vježbanja. Možete vježbati na prostirci u različitim položajima bez rizika od klizanja i ozljeda.
Prostirku za vježbanje možete koristiti u ležećem ili klečećem položaju. Također se možete odmoriti, na primjer na laktovima, jer se pod pritiskom ne deformira.

28 POLOŽAJA ZA VJEŽBANJE
Na prostirci postoji 28 položaja za trening za svaki dio tijela. Plan će vam omogućiti da se sjetite vježbe i nećete morati razmišljati o skupu vježbi koje morate odraditi.
GUSTI, VODOOTPORNI MATERIJAL
Prostirka za vježbanje izrađena je od mekog PVC materijala debljine 0,6 cm, tako da naše tijelo tijekom uporabe nije izloženo nelagodi nastaloj korištenjem tankog tepiha. Takva debljina čini vježbe na njoj iznimno udobnima - čak i u položajima gdje se tjelesna težina prenosi na jednu točku. Osim toga, ima izolacijski učinak i štiti od hladnih podova.
NESKLIZAN MATERIJAL
Uložak ima izvrsno prianjanje i ne klizi tijekom vježbanja, što značajno utječe na sigurnost korištenja. Ne rasteže se, što je važno pri vježbanju joge. Fleksibilan je i brzo se vraća u izvorni oblik nakon uporabe.
SVEZNAČNA UPORABA
Dimenzije prostirke za fitness omogućuju vam udobno izvođenje gotovo svih vrsta gimnastičkih treninga. Možete ga koristiti tijekom vježbanja kod kuće, u teretani ili kao alternativu madracu u pokretu.

Tehnički podaci:

  • Crna boja
  • Materijal: PVC
  • Mjere (duljina / širina / visina): 173 / 61 / 0,6 cm
  • Težina: 1,25 kg
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!