Set od 120 sjenila za oči u kutiji

Set od 120 sjenila za oči u kutiji

30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA Nazovite nas: 051 770 733
Možete i poslati direktan e-mail na adresu info@volino.hr
30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA

Set od 120 sjenila za oči u kutiji

Normalna cijena 158,56 kn Posebna cijena 113,24 kn
Dostupnost: Dostupno
Rok isporuke
5-20 dana
SKU
MX-5902802915351

Komplet od 120 sjenila (mat i sjaj) omogućuje vam stvaranje savršene šminke za oči. Komplet je vrlo lagan i praktičan - vrlo udoban za upotrebu. Ne zauzima puno prostora - možete ga preuzeti bilo gdje.

120 RAZLIČITE SJENKE - set se sastoji od 120 nijansi sjenila s dvije vrste završetka: bisernim i mat. Tako velik broj boja definitivno će vam omogućiti kreativno šminkanje očiju za sve prigode. Paleta sadrži jarke, intenzivne nijanse koje su savršene za večernji izlazak ili zabavu, kao i umirujuće boje koje će stvoriti nježnu svakodnevnu šminku. Senke su raspoređene u boji, što će vam omogućiti da brzo pronađete željenu boju. Ovo je savršena ideja za poklon za svaku ženu koja voli dobru šminku.
PRAKTIČNO PAKOVANJE - unatoč bogatom sadržaju, paleta je izuzetno lagana. Možete je staviti u torbicu i ponijeti sa sobom na zabavu ili raditi na usavršavanju šminke. Ulošci za sjenilo su uklonjivi, što vam omogućuje da kod kuće ostavite nepotrebne boje. Možete ih zamijeniti drugim malim dodacima, poput četkica ili jastučića za oči.
UČINKOVITO SIJANJE - sjenila koja se nalaze u paleti su izuzetno visoko pigmentirana i izuzetno učinkovita. Samo jednim potezom četkice da dobijete intenzivnu boju koja dulje ostaje na kapcima. Iako boje imaju jak pigment, ne ostavljaju mrlje na kapcima i lako se uklanjaju čak i iz najnježnije odjeće.
ESTETSKI IZGLED - Čitava paleta je spremljena u crnom okviru koji je zatvoren zasunom. Zbog tamne boje, izgleda estetski ugodno i elegantno te zauzima malo prostora.

Specifikacija:

  • Broj nijansi - 120
  • dimenzije kućišta (duljina / širina / visina): 23 x 15 x 1,7 cm
  • Težina - 435g
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!