Sklopivi fitnes sustav za vježbanje

Sklopivi fitnes sustav za vježbanje

30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA Nazovite nas: 051 770 733
Možete i poslati direktan e-mail na adresu info@volino.hr
30-DNEVNO PRAVO NA POVRAT PROIZVODA

Sklopivi fitnes sustav za vježbanje

Normalna cijena 300,18 kn Posebna cijena 164,61 kn
Dostupnost: Dostupno
Rok isporuke
5-20 dana
SKU
MX-5902802920423

S sklopivim fitnes sustavom možete trenirati mišiće cijelog tijela gdje god se nalazili. Zahvaljujući preklopnom sustavu, na njemu možete trenirati kod kuće ili ga ponijeti sa sobom gdje god idete, npr. na odmoru, u hotelu, školi ili na poslu. Daska za trening s ručkama izvrstan je dio opreme i za početnike i za napredne korisnike. Omogućuje vam vježbanje mišića po vašem izboru podešavanjem kuta i položaja ručki. Korištenje vlastite tjelesne težine omogućuje vam oblikovanje mišića gornjih ekstremiteta i gornjeg dijela tijela, a zahvaljujući elastičnim užetima uključenim u komplet možete se brinuti i o stražnjici i nogama. Naša višenamjenska daska za vježbanje s ručkama za potiskivanje i elastičnim užetima savršen je alat za vašu kućnu teretanu. Ovim ćete uređajem oblikovati gornji i donji dio tijela.

25v1 - najfunkcionalniji komplet s do 25 različitih postavki hvata i linije omogućuje vam rad s mnogim mišićnim skupinama tijekom vježbanja.
BOJE ZA MIŠIČNE GRUPE - 4 boje mogućih položaja potpore za mišićnu skupinu: zelena za leđa, plava za ruke, žuta za triceps i crvena za prsa.

Kompaktna težina i dimenzije uređaja omogućuju vam držanje ploče na bilo kojem pristupačnom mjestu. Izvodeći razne vježbe oblikovat ćete i ojačati trbuh, leđa, ramena, ruke, noge i stražnjicu. Sposobnost odabira kutova tijekom vježbanja omogućuje vam rad na određenim dijelovima tijela.

SPECIFIKACIJA

  • Materijal: reciklirani ABS;
  • Jača: prsa, ruke, leđa, triceps; noge, stražnjica;
  • Dimenzije panela (visina / širina / dubina): 10 / 64,5 / 19,5 cm;
  • Težina: 1,15 kg;

UKLJUČENO

  • Daska
  • 2 potisne ručke
  • 2 veze za fitness
  • 8 neklizajućih gumica
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!